De botanische trend is niet nieuw, maar nog steeds alive and kicking.

Komt het doordat mensen toch de natuur een beetje missen in hun stenen huizen, klinische kantoren en auto’s vol technische snufjes? Voel jij je ook niet beter als een plant in huis staat? Nou heb ik zelf geen enorme groene vingers, maar een paar makkelijke planten (die 2 weken zonder water kunnen), hebben toch een fijne plek in mijn huis. Lekker wat extra zuurstof en het staat zo gezellig.

Je hoeft niet meteen een jaren ’70 sfeertje te creëren met allemaal hangende planten en verschillende planten door het hele huis. Wat je overigens nu wel veel ziet. Je kan ook verschillende planten bij elkaar zetten als een verzameling. Ben je niet zo goed in het levend houden van een plant?


Een hele muur met witte anjers gaat misschien een beetje ver (staat wel ontzettend gaaf), maar dan nog is de keuze reuze. Van behang en posters tot servies met een print van groene bladeren, op zoveel manieren kan je de natuur in huis halen.

 

Bewaren

Bewaren

Studio Woongeluk

View all posts

Ontwerpstudio voor gelukkig wonen

Studio Woongeluk is een ontwerpstudio en een interieurdesign blog voor het creeëren van een warm en persoonlijk huis.

Design & esthetisch interieur gaan samen met functionaliteit voor het ultieme woongeluk.

Volg ons op social media!

Binnenkort ook op Twitter te volgen!