Met veel durf en vernieuwing werd bij Salon Residence met een totaalconcept getoond wat er allemaal mogelijk is. En dat is veel meer dan gedacht. Wat dacht je van een keuken waarbij er alleen een bar is en een grote kast? Open je de kast met meerdere lagen deuren, dan heb je een volledige keuken. Of een sauna die in principe een klein deel van de kamer inneemt, maar die je kan uitschuiven tot een grotere sauna. Alles afstemmen op wat je op dat moment nodig hebt en wilt, waarbij aan de esthetiek niets afgedaan wordt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Studio Woongeluk

View all posts

Ontwerpstudio voor gelukkig wonen

Studio Woongeluk is een ontwerpstudio en een interieurdesign blog voor het creeƫren van een warm en persoonlijk huis.

Design & esthetisch interieur gaan samen met functionaliteit voor het ultieme woongeluk.

Volg ons op social media!

Binnenkort ook op Twitter te volgen!