En de kleur is… blauw.
Blauw is het nieuwe zwart en het nieuwe groen. Ja, blauw is het helemaal. Hoewel door de botanische trend groen natuurlijk nog helemaal prima is, is blauw wel een hele nieuwe trendkleur. Terug van weggeweest zeg maar. Enige jaren geleden, lang geleden, had ik nog een huis in lichtblauw met wit. Maar de kleur blauw wordt nu wel anders toegepast. Het is eigenlijk het nieuwe zwart. Door verschillende kleuren donkerblauw te combineren en verschillende structuren in stoffen te gebruiken, wordt de koele kleur blauw toch warm. Aangevuld met goudkleurige accessoires, krijgt het een hele luxe uitstraling. Met geel wordt het frisser.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Studio Woongeluk

View all posts

Ontwerpstudio voor gelukkig wonen

Studio Woongeluk is een ontwerpstudio en een interieurdesign blog voor het creeëren van een warm en persoonlijk huis.

Design & esthetisch interieur gaan samen met functionaliteit voor het ultieme woongeluk.

Volg ons op social media!

Binnenkort ook op Twitter te volgen!