Het thema van de Dutch Design Week is bekend. ‘ Stretch’ is waar alles om draait.

In het najaar is het weer zo ver: de hausse aan designevents. Het grootste event is misschien wel Dutch Design Week (DDW). Wij hebben er nu al zin in. Op zo’n 100 locaties in Eindhoven wordt werk van designers gepresenteerd. Je komt op verschillende creatieve broedplaatsen. In de studio’s zelf. Dichter bij de ontwerpers kom je niet.

Je kan van alles verwachten, van mode & textiel, grafisch ontwerp tot future concepts en fooddesign. Er is zoveel te zien. Wij van Studio Woongeluk focussen ons uiteraard op interieur. Want dat is onze passie. Wij zijn benieuwd welke concepten en producten ons dit jaar zullen verwonderen.

Waarom is er gekozen voor het thema ‘ Stretch’? Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation: “De wereld van vandaag is complex en er liggen grote uitdagingen. Ontwerpers hebben revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Soms inspirerend, soms confronterend. Dutch design is in die zin yoga voor de hersenen. Rekoefeningen voor wie niet vast wil roesten.” Stretch dus! Wil jij jouw geest stretchen? Plan alvast je trip naar DDW. De kaartverkoop is gestart. De DDW is van zaterdag 21 tot en met zondag 29 oktober.

Dutch Design Week 2017

 

Saskia Wanders

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontwerpstudio voor gelukkig wonen

Studio Woongeluk is een ontwerpstudio en een interieurdesign blog voor het creeëren van een warm en persoonlijk huis.

Design & esthetisch interieur gaan samen met functionaliteit voor het ultieme woongeluk.

Volg ons op social media!

Binnenkort ook op Twitter te volgen!